SİNOP / MERKEZ - Bektaşağa Atatürk İlkokulu

Bektaşağa Atatürk İlkokulu

BEKTAŞAĞA KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ MERKEZ KÜME EVLERİ NO: 15 MERKEZ / SİNOP
Vizyon
Eğitim ve öğretim çalışmaları bakımından kurumsallaşmış bir kimliğe sahip, • Öğrencilerine kazandırdığı bilgi, beceri, milli ve ahlaki değerler açısından tercih edilen, • Öğrencilerinin sahip olduğu yeteneklerini ortaya çıkaran, geliştiren, başarısını yükselten ve referens olunan, • Sosyal ve kültürel açıdan katılımcı, yaptırdığı etkinliklerden söz ettiren, • Çağımızın gerektirdiği modern eğitim yöntemi ve metotları ile araç gereçleri kullanan, • Başarının takım çalışması ile elde edilebileceğine inanan idareci, öğretmen, öğrenci ve veli ile iş birliği içinde olan çevresi ile uyumlu, • Mükemmelliğin sonunun olmadığını bilerek her gün daha mükemmelliği arayan • Eğitim Öğretim ortamı ve yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleri açısından “Bu Bölgenin En İyi Okulu” olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin amaçlarına ve kabiliyetlerine uygun eğitim ve öğretim imkanları sunarak çağımızın gerektirdiği en üst düzeyde bilgi beceri kazandırarak • Türkiye Cumhuriyetine karşı sorumluluklarını bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı • Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren • Vatanını, milletini, ailesini seven ve daima yücelten • Araştıran, üreten, yeniliklere açık, çağdaş, özgür düşünceli, paylaşımcı, hoşgörülü ve estetik değerlere sahip bireyler olarak YETİŞTİRMEKTİR.
08.30-15.10
Kaloriferli
Köy merkezinden İl merkezine her saat araç vardır.
İl merkezine bağlı köydür.
15 Km